Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Moda za bebe-gdje su granice? 27.11.2008 22:13:51
Blue rose RR
Dok je pod mojim krovom, pravila su jasna i nema "vrištanja" i odstupanja od onoga što čini normalnog insana. Kada ode svojim putem, široko joj polje i odluke. Ali znajući po sebi i mojoj mami, ništa drugačija neće biti. Amin.
RE: Moda za bebe-gdje su granice? 28.11.2008 12:03:53
bebacha
e pa Boze ko izmisli ovu glupost.ova beba mi bas jadno izgleda.ma nebi ih kupila ni da mi stoje za ukras.kao sto je neko napisao ovo je za socijalne radnike
RE: Moda za bebe-gdje su granice? 28.11.2008 21:18:20
Lulu_
dokle idu roditeljski kompleksi...ocito jaaaakooo daleko strasno...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change