Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 26.6.2013 15:08:07
Galicia
Ako cemo iskreno, najiskrenije, onda moja straznjica, moja gospoja, moje oci, moji prstici na nogama.
A od karaktera, osobina, ono sto najvise voli to najvise i mrzi, a to je sto svakom odbrusim. Koliko je dobro, toliko i nije. Da se razumijemo, meni to nista ne smeta.
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 26.6.2013 15:11:23
lady_bubamara
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ako cemo iskreno, najiskrenije, onda moja straznjica, moja gospoja, moje oci, moji prstici na nogama.
A od karaktera, osobina, ono sto najvise voli to najvise i mrzi, a to je sto svakom odbrusim. Koliko je dobro, toliko i nije. Da se razumijemo, meni to nista ne smeta.
eh da to i moj voli KAD NEKOME odbrusim onda on e neka si da znaš da je i trebalo a kad njemu odbrusim e onda je to nešto što ne voli
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 26.6.2013 16:08:43
mala86
sad ne znam nisam pitala znam da se zaljubio u kosu al stvarno
ne znam kako ce regairati kad se nekad osisam i ofarbam
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 26.6.2013 16:22:23
MAMA MA
MM najvise voli na meni moj osmijeh i zube...onda oci...
a od osobina bih se usudila reci da voli dijete u meni koje nezna da glumi i slaze,onda moj vedri duh,cak mislim da voli i moju osobinu da od muhe napravim medvjeda i to onog mrkog... ...a najvise ga fascinira moja sposobnost da uvijek vidim nesto dobro u ljudima i da sa svakim covjekom nadjem neku dodirnu tacku...
Sto se tice ovih "atributa" ja sam u gornjem dijelu razvijena u rangu djeteta od 14 godina al zato dupe imam masala...pa se ovo sprijeda i ovo nazad savrseno nadopunjuju....
A kad smo se upoznali fascinirala ga je ta moja disproporcionalnost...sise ni za lijeka a dupe ko bomba...sad se vec naviko..
RE: Sta vas muz najvise voli na vama? 26.6.2013 17:48:40
koka i po
nikada nisam o tome razmisljala. za nas dvoje fizicki izgled je nesto sporedno...ono...vazno je sto se nalazi u glavi. mozda....osmjeh....a ponajvise ovo sve sto jesam sto me cini za njega posebnom i pravom.