Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 5.11.2013 8:22:39
vila_7
uh slabo skroz - ja radim radnim danima , on vikendima.... manja jos uvijek doji tako da od vecernjeg nema jos nista, a i crnjak mi - svekrva cuva obje , jos da ih ostavim i preko noci
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 5.11.2013 8:39:52
Just smile
adnji podoj bio oko 4h i nije dojila do pola 3 ujutro. Ostavila sam joj izdojeno mlij
Iman, a kako je to ferceralo? Navečer joj pred spavanje dali flašicu i kad se probudila prvi put isto tako? mi smo isto išli na nekoliko svadbi do sada ali odemo na par sati do njenog spavanja. Nisam znala kako to fercera navečer :))
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 5.11.2013 12:18:49
Teddy Bear
Mi ne izlazimo nikad bez djece, iako ih imamo kome ostaviti, zivim na istom spratu sa mojom mamom, al eto uvijek smo u paketu, svake subote izlazimo u Merkator, i drugim danima po potrebi, mozda mi nekad prekipi i ostavim ih 7 dana, a mi na more
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 5.11.2013 12:48:25
Bebica11
IZVORNA PORUKA: ada_
toliko smo je cekal i sad nigdje ne idemo bez nje jer se ne mogu nikako opustiti stalno kontam sta radi,jel gladna,ai ona se ne voli odvajat od mene ,u troje nam je najljepsi izlazak
bas ovako
doduse mi smo "penzici" prerasli nocne izlaske itd, ne vuce nas to... volimo da idemo na mjesta gdje je i curici lijepo i zanimljivo...ako njoj ne valja, ne valja ni meni odmah
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 5.11.2013 13:00:13
salmy
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: salmy
mi ne izlazimo bez decka....bih ja izasla ali ga nemamo gdje ostaviti
Hebo izlazak,voljela bih ga tusnut kome da odem u kupovinu ko coek....
joooj ovo sam 100 puta rekla.........
I ja bih bar ovo. Al ne moze....
Ma nije meni sto mi smeta..meni je gore kad dodjem kuci i pocnemo se svadjat kako niko od nas troje nije ubacio to i to...hahhahahahhah uglavnom Momak sve fino pobaca i dovede nas pred gotov cin...kaze sta ima veze treba nam