Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 11.3.2013 13:28:54
enči80
Tom i Jerry
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 11.3.2013 13:36:52
aazra
I da kad smo vec kod ovoga ima li neka od vas koja skuplja (naravno, zajedno s djetetom ) figurice cars-a iz onih kinder - jaja (ne pravih kinder, znate na koje mislim). Nama fali Guido, a imamo četiri Luigija, a nemamo s kim da se mijenjamo
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 12.3.2013 9:28:26
Silver
Kod moje rodice je mali volio da gleda one bratz ili kako se zovu i jedno vrijeme furao se da je curica, da hoce haljinice da nosi, stavljao je majicice na glavu i glumio da ima dugu kosu u sustini je bio simpatican i to je bila prolazna faza ali su mu se roditelji zabrinuli bili, i sad paze strogo sta on i sestra mu gledaju!
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 7.3.2016 10:13:43
Skvo RR
prebacivanje postova
IZVORNA PORUKA: Luna_5
Pozdrav svim mamama
Može li neki prijedlog za crtiće koje gledaju vaša dječica,naravno da nisu nasilni tipa Yu Gi Oh i sl. Moja trenutno gleda: Pčelicu Maju,Mini ultru,Moj mali poni bude nekad na ftv,i to je to.Ovo ostalo sve il'' je nasilno il'' nije za njezinu dob. Ajmo pišite.
IZVORNA PORUKA: Midnight_489
Moja sada samo gleda My Little Pony Prije je gledala i Fifi,Pčelicu Maju,i onaj program Bambino ali sada se stalno vrte poniji...
< Poruku je uredio Skvo RR -- 7.3.2016 10:14:20 >
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 7.3.2016 10:24:00
irenaSA
1. Marta, pas koji govori 2. Anđela Anakonda 3. My little pony 4. Winx 5. Čarobnica Lili 6. Šerlok Jak 7. Transformersi 8. Mia i ja 9. Bibi i Tina 10. Poštar Pat 11. Vatrogasac Sem 12. Neki psići 13. Šon i njegovo stado 14. Timi 15. Monster High etc.....
nije oduševljen crtićima..pozornost 20 sec. za Pingu, Cars i Tata i Dany
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 7.3.2016 10:25:14
irenaSA
Oooo i da, zaboravila sam trenutno oduševljenost Maruspilamijima...trenutno smo svi huba huba
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 7.3.2016 10:26:47
irenaSA
Zaboravila sam i Mašu, Doru, Anđelinu, Super špijunke, Braću Kret... OMG...spisak je beskonačan