Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pomoc za devetogodisnju djevojcicu Iman Džaka 27.12.2012 20:25:38
Miimy
Jutros sam ostala u soku nakon sto sam cula pricu o ovoj djevojcici .... I dok razmislajmo gdje provesti Novu godinu, koji je restoran najbolji, koju haljinu obuci koju hranu pripremiti njeni roditelji ratmsiljaju samo o tome kako svoje djete sto prije izmjestiti u inostranstvo jer nazalost minute su bitne.... Drage moje znam da pomoc nikad nije izostala sa strane RR i njenih clanova zato pomozimo svi zajedno.... kopiracu link gdje je sve lijepo pojasnjeno da ja nebih sta propoustila..... a molim moderatore ako nisam nesto dobro uradila ili nisam na pravom mjestu da koriguju moj post i apel ....
RE: Pomoc za devetogodisnju djevojcicu Iman D... 27.12.2012 20:28:18
Hanady RR
Ja sam sinoć na kraju dnevika na TVSA čula ovaj apel... u šoku, baš sma se pitala zašto joj mame dugo nema na TV ekranu... jutros smo regirali kancelarijski no svakako na ove iznose to je kap u moru...
RE: Pomoc za devetogodisnju djevojcicu Iman D... 27.12.2012 20:32:29
Blue rose RR
Draga djevojčica ide u školu moje kikice, pa sam jutros čula da su se i u školi organizovali i nastavnici i đaci, tako da mi svoj prilog šaljemo sutra po kiki. A otac joj radi sa mnom, pa ćemo se i na poslu organizovati, samo da maleno pile ozdravi
RE: Pomoc za devetogodisnju djevojcicu Iman D... 27.12.2012 20:38:04
Miimy
neznam sta reci osim da dobrih ljudi ima i sigurna sam da ce se naci iznos ... jer ovako jedan mlad zivot a tako teska dijagnoza .... naravno svako kolko moze bitno je da je od srca a zene sa RR su uvijek sve radile srcem....