|
RE: Treba mi pomoc, mozda i lijecnicka... 19.10.2012 14:26:22
|
|
|
|
maxus svratila
|
Draga Anonimna Moje misljnje je da si ti u start pogrijesila s tim sto si se promijenila, i sto si se povukla u sebe. Nemoj to da radis, nemoj da gubis samouvjenest, kao sto ti druge zenice rekose budi sebi najpreca, izadji, odi frizeru, promijeni frizuru boju kose, isplaniraj izlazak za vas dvoje, dijete ostavi kod majke, zacaraj ga. Nemoj ga cekat namrgodjena s posla, nego, eto neko dade tebi prijedlog da si napunis kadu s vodom, ja bih ti ipak preporucila da to zajedno uradite, i nikad nemoj razmisljat o nekim svadjama sto su bile, sto je bilo bilo je, nema povratka, nemoj prebacivat ovo si reko, ovako si uradio, sto si to tako, de ovako i sl. nego sa osmjehom mu nekako skrens paznju na neke nejegove nedostatke. Brate zesnko si, budi mudrija ( Muskarac je glava porodice, ali zena je vrat i okrece glavu) I ovo, muz nikad nije MENI pomogao nesto, nego NAMA, al nije ni moj bio takav, nego sam ga "naucila". Ja necu reci sad aman zaman da on hoce sve, ali osjetim i ja ako je dosao sa posla nervozan i umoran, pa necu mu jos i ja pristajat na muku i prebacivat ovo si reko onda kad sam ja tebi ono rekla, nego opusteno, ja smugnem u kupatilo i samo ga zovnem , a on ko izgubljen. Pokusaj ga ponovo zadobit za sebe, ali molim te nemoj da izgubis samopostovanje i da iskljucivo sve radis samo zbog njeg, prvo sve sto radis radi za sebe.
|