Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
citam za gosta iznenadjenja, pa reko da pitam, sta se desilo s njim nije dosao jeste taj dio ne razumijem pa eto, ako kako mozete da mi objasnite da ne zivim u neznanju
bananice više smo puta rekle nick Pingvina... ona nije odavde... njeno zdravlje sada nije za put... a ona to divno biće poslala je svoj poklon putem mene i bila dio zabave...
e emocije koje smao trunica i gost iznenađenja znaju koje su podjelile u dugogodišnjem druženju na stranicama ovoga foruma
hvala sto me uputi
citala sam ja i za koji nick vezete gosta iznenadjenja, ali mi nista nije znacilo, tj ne znam uopce o kome se radi
E moja Lady tako MM, kaze sve je kaze zeleno i plavo a on vatreni navijac sarajeva druga boja nije mogla biti al moram biti iskrena predivno je izabrao svidjami se
ooooooooo kako sma ovo propustila
Krasno...reci tati da je odjelce pun pogodatk...prelrasno... da nam hairli dečka u njemu uslikaš