Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni će biti najveća milka na svijetu kad nam svima javiš da imaš
sretno
Ma dobro je popušta nervoza, valjda se navikavam pa mi je više svejedno a maloprije sam popila zadnju tabletu prvog pakovanja a imam još dvije kutije samoo ali izdržaću ja sve to ali iskreno sam mislila da ć mi prestati akne ali nisu opet mi se pojavile kako si ti i da nam javiš brzo
a kako mislis maloprije popila meni je dr. rekao da ih pijem ujutro
akne ce ti sigurno prestati meni je lice nakon njih bilo ko bebina guza
ja sam pila i diane 35 i jasmin kad jos nisam znala da imam pco davali su mi ih doktori da bi dobivala menstruaciju,a diane uticu i na poboljsanje tena i maljavosti neznam da sam se udebljala od njih,a ginophilus m i je dao moj dobri ginekolog cim je vidio da imam sekreta (malo) i rekao mi da pijem jogurta dosta jer u njemu imaju supstance tj.bakterije koje pozitivno uticu na odrzavanje prirodne flore vagine pa eto da znate
Hvala puslice i za ginofilus a meni su rekli da može u bilo koje doba dana samo da je u isto vrijeme pa ja tako odabrala veće jer sam tada sigurno kući
a meni se pojavio neki baš baš gusti iscjedak jel moguće to da je od diane ali mi je i spominjao da ako bude neki čudnih iscjedaka da koristim i ginofilus i cure još jednom hvala i
Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni al' sreca kofere spakova od nas se odseli sakricu suze za kraj da mi ne pokvare sjaj za jos koji tren dok ti nocas pripadam
bolje za tebe sto nisi imala valjda nije svaciji organizam isti meni je tokom prvog mjeseca koristenja kako sam gore navela stalno bio prisutan iscjedak
na pratecem tekst. prilogu uz pilule navedeno je da je moguce blago krvarenje na pocetku uzimanja cak i nekoliko mjeseci i preporucuju koristenje dnevnih ulozaka
to je moje iskustvo
neko se od njih strasno nadeblja, nekome krenu rasti dlacice kod mene hB toga nije bilo barem ne do sada
Do sada sam popila drugu kutiju diane prošlu sam dobila u nedjelju a ove danas nema pa ne znam šta da mislim jer mora doći isti dan ili nekad u onih 7 dana pauze bila bih zahvaln a ako iko zna jer sam baš
kada si popila posljednju pilulu meni su obicno dolazile 3-4 dana nakon zadnje, mislim da je jednom i 5 dan znaci, stigla si do treceg pakovanja mogu samo zamisliti koliko cekas da ih dokrajcis neki dan sam cula da postoje pilule za izazivanje za pcos a nisu kontracepcije, bila sam toliko ljuta na svog dr.
joooj i ne znaš koliko su mi dosadile i koliko čekam taj 2.1. 2009. jer tada pijem i zadnju tabletu od trećeg pakovanja a zadnju sam popila u čeetvrtak a prošli put mi je došla u nedjelju a sada je nema ali valjda dođe brzo a možda ti i kaže doktor ako je to nešto novo možda ne zna ni on puno sreće i da nečekaš puno na i ¸što prije ugledaš
Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni al' sreca kofere spakova od nas se odseli sakricu suze za kraj da mi ne pokvare sjaj za jos koji tren dok ti nocas pripadam
medolino neznam , meni se to nije desilo ali znam da sam citajuci upustvo uz pilule pronasla detaljan opis za takvu situaciju cak i ako 2-3 dana preskocis procitaj malo kada kupis pilule danas sigurno ces pronaci odgovor posljednje pakovanje
hvala emy kupila sam jutros novu i popila novu onu koju sam trebala jučer popiti pa ću većeras onu za subotu bar sam tako skontala
I ja mislim da je tako, kod kontracepcije je bitno da se popije unutar 12h da ne bi došlo do neželjene trudnoće, što u tvom slučaju nije Ja bi isto tako popila i večeras nastavila normalno, s tim da bi cijelu kutiju popila svaki dan u isto vrijeme, što vjerujem da i činiš. Pusa i javi nam se češće.
da do sada sam pila stalno oko 8 navečer i vjerujte da bar na licu ima efekata jer se skroz očistilo pa se nadam da će i jajnici i da nećemo dugo čekati svee mi i da ćemo brzo u a ja jedva čekam kad će da prođe ovaj mjuesec jer od nove godine mogu u nove pobjede i da se nećemu nadam i hvala na odgovorima