M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: pinky_cujica POzdrav drage moje!! Javljam se u nadi da cu ovdje naci odgovor na svoja pitanja, te ublaziti ovu neizvjesnost u sebi.. naime.. 6 dan poslije ovulacije sam imala krvarenje smedjkasno crvnekasto- neke mijesane boje, pa sam pomislila da je stigla prije vremena, medjutim, kako se krvarenje poslije tog vise nikako nije pojavilo, ja evo drugi dan od ocekivane u VELIKOJ NEIZVJESNOSTI!!! Jutros sam radila test, i pokazao je negativno, a ja se i dalje tako cudno osjecam.. imam grozan metalni ukus u ustima, grudi su vece, ali ne i bolne.. imala sam blage grceve u donjem dijelu i ponekad bockanje jajnika,a sada je to samo treperenje ali ne tako cesto.. stolica mi se isto poremetila, nisam dva dana isla na wc, a inace poslije svakog obroka -pravac do wc.. glavobolja me prati evo par dana, a ponekad osjetim kao da me hvata gripa - sva budem vrela, nisam mjerila temperaturu, ali mislim da je povecana-tokom cijelog dana osjetim kao neku laganiju ,,muku,, nista strasno, ali ne i uobicajeno.. E sad.. ja sam se pravo napisala, a glavno pitanje izostavila.. DA LI JE MOGUCE DA SAM IPAK TRUDNA? CURE POMOZITEEEEE !!! koliko ti kasni, kod mene je bila ovakva situacija, nisam mogla zatrudniti i više sam haman bila digla ruke, i tako kao kasni meni dva tri dana, a stomak boli, i leđa, i to baš bolivi, kontam ja opet moji bubrezi, odem dr. sreća pa mi rođak bio u msjeni, veli da ti nisi trduna, ma jok rekoh, veli on, ma da nisi bona zbog rentgena, kad si imala i ja tako kažem, pa kao kansi ti, pa kasni dva dana, helem, urade oni meni brzi nalaz pokaže da jesam, ja nađem svog dr. dinekologa trudnoća 4/5 nedjelja,a ja imam kontrakcije, tako da moj ti je savjet pravac neki dobar i pouzdan giniekolog
|