Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jutros je na svijet carskim rezom dosao jos jedan mali ! Dobro nam dosao mali djecace prelijepog imena! Mami brz oporavak i iskrene cestitke od srca!
citirat ću ovu poruku, jer sam se rasplakala od sreće kad sam vidjela u koliko sati je objavljena HVALA SVAKOJ OD VAS POJEDINAČNO MNOGO VAM HVALA!!!!
SRETNA SAM!!!!
javim se sa porođajnom prićom ubrzo
mnogo mi nedostajete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
gerbooo ne znam jesam li ti i gdje čestitala pismeno, al u svakom slučaju u svojim mislima jesam , i mnogo mi je drago da je hairli prosao provod...čestitke od srca i puno sreće u u životu u troje
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru