Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zadatak TUTA - uspješno obavljen 12.9.2008 13:48:01
M kao Mama
Drage moje mame, da vas svečano obavijestim da smo zadatak zvani tuta uspjeno obavili, od prije 15 dana, pelena se stavlja samo po noći i kada idemo na neke duže destinacije, mada i u tim okolnostima Lajla signalizira da bi na tutu, tute se riješila sa nepunih 19 mjeseci, vrlo sam zadovoljan i sretna, a i ona
RE: Zadatak TUTA - uspješno obavljen 12.9.2008 13:59:17
ziki
sve se moze kad se hoce, pravo na vrjeme ste to rijesile. Bravo za vas dvije.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Zadatak TUTA - uspješno obavljen 12.9.2008 14:00:15
mamsi
Čestitke i od mene a znam koliko si sretna,i da se pohvalim ni mi više ne koristimo pelene nikako ima oko dva mjeseca ,a za te pare koje sam na pelene trošila sad mu kupujem igračke i stavljam u kasicu njegovu.
RE: Zadatak TUTA - uspješno obavljen 12.9.2008 14:07:03
M kao Mama
Joj da je samo vidite kako je sretna, kad obavi zadakat nosi tutu po kući svi moramo da aplaudiramo i govorimo bravo, bravo, i ona se baca od sreće, što rekla mamsi sada odnih 100 KM što je išlo na pelene ide na nešto drugo,
RE: Zadatak TUTA - uspješno obavljen 12.9.2008 15:21:22
M kao Mama
aj Bože, pa najvažnije sam zaboravila, kada je počeo proces odvikavanja od penele, draga nana i moja dajdžinca, koja je Lajlina druga nana su je naučile da je ono dole koka, tako da sada pored onih nekoliko riječi koje mrmlja i naravno svađanja, koje niko živ ne razumije, volabular smo prboljšali sa jednom novom riječju, KOKA, a posebna je priča kada je mažem kremom, malo maže koku, malo sebe po licu, ja ludim, ali nema fajde