Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nisam uspjela naci temu sa ovakvim informacijama, pa ukoliko sam zapocela duplu temu, premjestite me Zanima me kada ste nakon transfera prvi put imale odnose? Ja sam imala transfer prije 13 dana (3-dnevni embriji) i beta je pozitivna. Negdje sam citala da se treba suzdrzavati do potvrdjene trudnoce, ali ja se ne usudim jos pokusati....
ja se nebi usudila i da mi doktor kaze da mogu , kad sve to prodjes i dodjes do pozitivne bete ja licno nebi rizikovala. al to je moje misljenje svi smo razliciti.
Sanjalice, ja bih se strpila malo. Super za beticu biće aBd trostruka, a onda će doći i seksić . Ja čitavu trudnoću nisam imala seksualne odnose i preživjela sam hehehehe.
ni ja se ne bih keksala... ja sam zatrudnila sa IUI, pa se nisam od bete keksala, pa evo, zivi i zdrav i mm i ja, nista nam ne fali, nadoknadicemo aBd... mada je dr rekla da mozemo, ali neka hvala, meni se ne rizikuje
nego, jesi li ti ponovila betu, nadam se da se uredno uduplala...
Nakon transfera nipošto...Mi smo do ulaska u 4. mjesec trudnoce imali zabranu ginekologa, a kad smo dobili ok, nije bilo sexa do poslije ceteresnice... Muz se bojao, jednom smo kao pokusali i nista ne bi...