Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodica Dzebic treba nasu pomoc 6.12.2011 22:48:31
Dida79
Zenice polako ne znate kakva je situacija kod svakoga. Evo kako vidim ova porodica je privremeno zbrinuta,narod se je odazvao.Nemoj te se odmah ljutiti sto je odziv na nasoj RR slab finansijska kriza nas je sviju stigla,polako dok se mamice organizuju. Evo ja prva nisam u stanju da ucestvujem ovaj mjesec u pomaganju ove porodice masa iznenadnih troskova je bila ali zato vec od sljedece plate sam planirala odvojiti koju KM Halal Bilo
RE: Porodica Dzebic treba nasu pomoc 6.12.2011 23:06:31
bananica
ja se ne ljutim, i nema niko razloga za ljutnju meni je zao sto se nikako nista ne moze organizovati za ovu porodicu, iz dva pokusaja hvala Bogu pa ima dobrih ljudi koji su im vec pomogli
RE: Porodica Dzebic treba nasu pomoc 7.12.2011 9:51:42
leona81
mislim da je najbolje da se organizuje nesto sljedeci BB, ja nemam nista od odjece za djevojcice u toj dobi ali mogu ucestvovati novcano ili u namirnicama, kako god...ovaj mjesec nazalost ne mogu
RE: Porodica Dzebic treba nasu pomoc 7.12.2011 22:49:07
mama75
Naravno da se niko ne ljuti niti ima pravo na to. Ali onako me tuga uhvatila jer mislim da svako ima nekih sitnica kojih se sigurno moze odreci i time usreciti nekoga. Ovdje je vise bio problem organizovanja da se skupi sve to i da se posalje. Hvala bogu, kao sto rekoste, privremeno su zbrinuti. I danas se dosta skupilo za njih, studentarija je pokrenula akciju, bilo je kesa sa stvarcicama a i ubacivali su u kutiju po 1-2KM... skupilo se sigurno oko 500KM Mala Selma tvoj prilog je bio orginalan , ostali su donijeli uglavnom odjecu i hranu.