Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji sampon i regenerator za kosu? 25.11.2015 10:51:13
mala_sa
Da pohvalim Kativa proizvode za kosu, ja sam kupila liniju od makadamije (sampon, maska i ulje). Kosa bude bas divna, svilenkasta, vrhovi nisu suhi i slozi se kao da je ispeglana a osusim je samo fenom.
RE: Koji sampon i regenerator za kosu? 1.12.2015 20:22:27
saamy
Kosa mi vec godinama iste duzine sve probala nista Pokusava me NE tretirati farbanjem,feniranjem,fenom al nista suhi krajevi,pucaju lome se Aa ona ni pomaka
RE: Koji sampon i regenerator za kosu? 2.12.2015 8:10:25
Hannan
IZVORNA PORUKA: saamy
Kosa mi vec godinama iste duzine sve probala nista Pokusava me NE tretirati farbanjem,feniranjem,fenom al nista suhi krajevi,pucaju lome se Aa ona ni pomaka
Jesi li probala iz Farmasi sampon i masku od bijelog luka, ko god je probao odusevljen je, sto mirisom sampona, sto brzinom rasta kose i njenim izgledom. Sampon je trenutno 8.90, a maska 9,90...
RE: Koji sampon i regenerator za kosu? 3.12.2015 15:23:22
Edita1989
IZVORNA PORUKA: saamy
Redovno sisanje vrhova moze pomoci,ja tako radim...njeguj kosu maskama...
RE: Koji sampon i regenerator za kosu? 3.12.2015 15:31:13
malena27 RR
Stavim 1 supenu kasiku i 2 jajeta, dobro umiksam mikserom i opletem po suhoj kosi... Zamotam prozirnom folijom i stavim preko kapu na glavu...Drzim 2 sata i onda operem kosu... Bude mekana, svilenkasta, nahranjena i brze raste
RE: Koji sampon i regenerator za kosu? 3.12.2015 15:33:59
malena27 RR
Zaboravih napisati, ricinusovo je jako dobro i protiv peruti... inace za rast svih dlacica (obrve, trepavice)... Pazite zene, nemojte mazati brkove i bradu da ne bukne