Crnkica
|
1.emotivna i previše, 2.religiozna ali na svoj način, 3.cijenim tuđa mišljenja i zato volim da se dopadam drugima, 4.volim putovanja, 5.sa majkom sam veoma bliska i ona mi je velika podrška u životu, 6.brižna sam majka dvoje djece, 7.volim starinske stvari i običaje,ne praktikujem ali cijenim, 8.veooomaaa ambiciozna i sve što sam željela polako mi se ostvaruje, 9.tačna i to tražim i od drugih, 10.volim da sam povremeno sama da se ulijenim uz internet i slatkiše, 11.nevolim što sam mršava ali nikako da se udebljam, 12.trpim do granice ali onda kad puknem,lete stvari, 13.zlopamtilo sam veliko i nikad nezaboravljam ni detalje, 14.bojim se ogromnih stvari i malih prostora, 15.volim prirodu a ljeto je moje godišnje doba, 16.volim more i preplanulo tijelo, 17.rak sam u horoskopu i baš takva kakvim nas prestavljaju, 18.veliki sanjar i nikako da se kanim toga, 19.želja mi je da obiđem Ženevu i Barselonu, 20.razmišljam o plastičnoj operaciji??, 21.volim mijenjati stvari,nepodnosim rutinu, 22.hiperaktivna a takva mi i djeca,MM moja kontra, 23.volim fudbal i navijam za Milano, 24.romantičar nepopravljivi, 25.sve u svemu zadovoljna sobom.
|