Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Gdje privatno operirati varikocelu? 19.9.2011 10:04:51
Pikova_dama
Nisam sigurna da li sam u pravu, ali cak mislim da se to kod nas ne moze privatno raditi. Kada sam ja trebala da radim operaciju jedne zlijezde (zenske) otisla sam kod ginekologa i rekla mi je da ona moze raditi sve oko te zlijezde (lijecenje, pregledi i sl.) ali da operaciju ne moze, jer kod nas to rade iskljucivo doktori u bolnicama. Rekla mi je da se u privatnim klinikama ne mogu raditi nikakve operacije... E sad, moguce je da se to promijenilo, jer to je bilo prije 2 godine. Sretno...
RE: Gdje privatno operirati varikocelu? 20.9.2011 17:09:27
Leva
Postoji privatna klinika u Tesnju gdje je moja prijateljica trebala raditi laparaskopiju a nas prijatelj je tamo operisao diskus herniju. Ako rade ova dva zahvata pretpostavljam da rade i operaciju varicocele. Ne znam kako se klinika zove pokusaj potraziti na netu a i ja cu se u svakom slucaju raspitati.