Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Iskrene čestitke i za roditelje a bebici dug i sretan život i puno zdravlja
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Okarica nam je dobila curicu 7.9.2008 13:46:52
Adana
Eh masala,nek je sa srecom!Draga Okarice od srca tebi i tvom muzeku cestitam,a malenoj princezi zelim svu srecu ovog svijeta,nek ti je ziva i zdrava 100 godina,a ti uvijek bila ponosna na nju...
RE: Okarica nam je dobila curicu 10.9.2008 20:15:57
Okarica
Drage moje žene, u srce ste me dirnule sa ovim čestitkama. Nisam ni znala da nas toliko ima na RR. Divne ste. Ja se još uvijek oporavljam tako da me nema na forumu. Želim samo da iskoristim priliku da vam se svima zahvalim na predivnim željama. Puno vas pozdravljam! Aida