Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh drage moje, da vam sa zakasnjenjem (zbog godisnjeg odmora) javim da je dana 29.07.2011. porodila nasa andjela I!!
Rodila je zdravog i divnog djecaka, tezak 3,750 kg dug 55 cm!
Draga moja, slatkom djecaku zelim dug zivot ispunjen zdravljem, srecom i ljubavlju! Njegovoj velikoj seki i mami i tati cestitam od srca na predivnom dobitku!
Velika pusa od nas!!!
RE: Porodila se nasa andjela I! 11.8.2011 20:37:13
klemzi
Čestitamoooooo Da budete zdravi i živi svi zajedno dugo, dugo
RE: Porodila se nasa andjela I! 12.8.2011 11:48:17
enči80
Čestitam od srca!!!
RE: Porodila se nasa andjela I! 12.8.2011 14:50:03
Selma.A.M
Iskrene čestitke !!
Vidim da je porođena 29.07 kad i ja, i sa mnom je ležala žena koja je članica foruma ringeraja i dijelile smo sobu 5 dana,i ova je žena rodila dječaka a već kod kuće ima djevojčicu,ali ne znam koji joj je nick na rr ali mislim da je riječ s istoj. A ako je i andjela porođena u Tuzli onda nema fule Tako da Djana imaš pp
RE: Porodila se nasa andjela I! 12.8.2011 18:11:09
andjela I
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Iskrene čestitke !!
Vidim da je porođena 29.07 kad i ja, i sa mnom je ležala žena koja je članica foruma ringeraja i dijelile smo sobu 5 dana,i ova je žena rodila dječaka a već kod kuće ima djevojčicu,ali ne znam koji joj je nick na rr ali mislim da je riječ s istoj. A ako je i andjela porođena u Tuzli onda nema fule Tako da Djana imaš pp
Vec ti je Djana potvrdila da sam to ja. Rekla sam ja tebi u bolnici koji sam nik, vjerovatno nisi registrovala. Ljubimo te puno.
Ostele forumasice, hvala vam svima na cestitkama i lijepim zeljama. Jedan veliki birtuelni zagrljaj za sve vas.