Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Draga moja Malena, neka je sa srecom rodjenje sina, da bude ziv, zdrav i veseo 100 godina...Da znas da mi suze same naviru na oci od srece, jer znam kako sam se i ja u tom trenutku osjecala. Ljubi ga u maju guzu:-)
RE: porodila se naša malena27 RR 11.8.2011 22:02:37
lamama
Draga Malena evo i ovdje da ti čestitam, mašala, neka je živ i zdrav svojoj mami i tati, puno sreće, zdravlja ma sve naj naj
RE: porodila se naša malena27 RR 11.8.2011 22:55:18
ziki
Divna vijest. Malena cestitam od srca, neka ti je ziv i zdrav zajedno sa to tobom i tm. Ljubi malog fifti zemljaka od tete Ziki&co
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
iskrene cestitke draga malena27 od srca ti zelim sto brzi oporavak a malom princu lijepo i sretan zivot sa svojim roditeljima
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: porodila se naša malena27 RR 14.8.2011 23:43:00
malena27 RR
cure samo da vam se javim kratko i zahvalim na cestitkama! mi smo danas izasli kuci, dobro smo, moramo malo cesce dojiti jer je beba pozutila malkice, uglavnom sad sam mrtva umorna, pa cim budem imala malo vise vremena i manje posjeta kuci javim se! pusa svima!
< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.8.2011 23:44:10 >