ami78
|
Ovdje sam relativno ( sasvim) nova, i nisam baš neko ko se inače služi forumima... No kako neka od vas reče, previše sam kući i imam osjecaj da mi je cijela na vratu jer nisam naviknuta na to... Želim samo da vam kažem, kako je lijepo pročitati sve vaše komentare jer su ohrabrujući i puni razumjevanja što svakome od nas je jako potrebno... Jedino što bih ja od vas još voljela čuti je to, ima li neko neku ideju kako da u okviru kuće sebi organizuješ neki mali opuštajući hobi... Jer meni je sve dosmrdilo... Živim u jednom malom gradu koji je socijalno i kulturno haman mrtav, što mene pomalo samo od sebe nervira, jer sam do prije godinu dana živjela u gradu sa dva miliona ljudi, imala užasno brz ritam života i svojom voljom to sve zamijenila za parče ove naše jadne BiH... Ne, nisam se pokajala, sretna sam radi svoje odluke, imam super odnos sa mužem, ali mi nedostaju moje prijateljice, posao, i sve sto uz to ide... Nisam od onih koji idu sa svekrvom od kuće do kuće i pričaju o novim poskupljenjima, jer me to ne ispunjava, ne volim slušati tračeve, ali odraz toga je da se nekako osjećam usamljenom u svakom momentu kada mi muž nije tu... Neznam ni gdje ni kako da pronadjem nekoga ko će biti tu, s kim ću se družiti bez ocrnjivanja nekih drugih ljudi, jer ova moja sredina to fakat ne zna... Ima ovdje puno ljudi, sretnemo se ali svi ti kontakti su jako rozirni i bez ikakvog sadržaja, što me ni najmanje ne raduje, no nemam predstavu kako to da promjenim.... Moj muž i ja inače jako puno putujemo i izlazimo, ali sad je to sve malo teže s obzirom da je hladno te da beba treba na svijet da dodje svaki dan... ON (MUŽ) ipak ima svoj život, posao, prijatelje, sport... Što me raduje, jer paralelno uz mene i ovu trudnoću, život ide dalje... Znam da će beba promjenuti moj svijet... No ja želim osnovati neki moj kutak samo za mene, ali neznam kako ako neka od vas ima savjet, ideju, bit će mi zadovoljstvo pročitati takvo sto.... Hvala vam unaprijed....
|