Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Svrca se probudila,a ja za usisivac i ona opet zaspa . Ugodno s korisnim,voli dijete da mama rinta Zvuk fena nam je slab,ona voli bas glasno Valjda cu do kraja dana ispiti ovu kafu A sto mene ovo sunce mami vani,ali ona nesto kasljuca i kise pa moramo to smiriti do petka. Joj zene ja ne znam sta cu s ovom zeljom za slatkim,sinoc sam jela neku cokoladnu tortu s glazurom od visanja iz Deserta,ma prste da polizes mmmmmm. Sreca pa je kupljena na komad Da se ne kontrolisem bila bi bure
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Skvo misamu bas je naso vrijeme kad da zeza, ja sam jedan morala da izvadim kad je Nemirko bio beba. Vezano za kozivu ja sam svremena na vrijeme prevlacila tj prevlacim cisto da se bolje ocisti, a jedva cekam da ga osunetimo, nagovorila mm jer njemu nesto zao
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
zenice ja i moja a od 6hpijemo kafu ostala mi jos jeand soljica pa nikad....evos jedi mi u krilu.. a SILVER zelim sto brze ozdravljenjejn ene bebace.... ajte na kaifcu kod mene,,pristavti cu i drugu dzezvu
Cicibanko, posto vidim da ti malecka kasljuca, ja sam tamo na temi prehlada beba nasla recept za čaj koji, kako kaze Hanady bebama daju od rodjenja ako imaju problema sa kasljem. 4 glavice luka, oguljene i 4 jabuke neoguljene staviš da kuhaju, kad prokljua nekih 8-10minuta i to joj daji. I lupkaj je preko ledja, to je najbitnije. Ja sam juče ubacila kuhalo u sobu i voda je kljucala pa sam ga parila.
Dobro jutro! Mi idemo danas vidjeti malu malu bebu i pomoci snajki da počne dojenje. Sestre u bolnici joj rekle da je otpisan slucaj jer ima uvucene bradavice, ona se sva ražalostila.
Eh pa daleko nam i ta kafa,doci cemo maksuz ako cemo bar na cevape Odoh malo zaduziti krpu i druziti se s prasinom dok misolina pajki. Cudno mi sto sam naspavana pa da se rijesim viska energije ,coJek na poslu
hvala palachinken i od mene...i moja kasljuca,malo nistrats asno ali bolje sprijeciti nego lijeciti.... ajde sretno i pomozi toj mamici,,,,,ljubimo tee
Ma mom nikako da se skroz smiri kasalj i šlajm od nove godine. Primiri se par dana pa evo opet počeo. Ima i onaj dr Theiss balzam od eukaliptusa pa se maze na prsa i ledja. I opet nam je nestalo grijanja
E hvala Palacinko morat cu i tebe jednom crvenkom pocastiti . Skuhat cu joj,valjda ce htjeti piti. A lupkam je stalno po ledjima,pedijatrica kaze da ima malo slajma u plucima ali nista strasno pas ja lupkam li lupkam Joj vi i vase grijanje,nisu normalni. Kod nas jutros -7,ne znam kako bih bez grijanja
Eh pa daleko nam i ta kafa,doci cemo maksuz ako cemo bar na cevape user posted image Odoh malo zaduziti krpu i druziti se s prasinom dok misolina pajki. Cudno mi sto sam naspavana pa da se rijesim viska energije user posted image user posted image ,coJek na poslu user posted image
ma nije daleko... a nisam ni ja u Travniku U D.Vakufu,ali nije daleko 40min,,,,pa mozemo otici na cevape stvarno su dobri nema sta a ja sam se sinoc druzilaaaa sa krpom dok su moji pavali a moj je otisao do grada,staviti markicu na knjizicu maloj prcezi
eto kada krenes javi da se nadjemo....vidim da volis i slatko pa cu te odvesti i na tortu
E hvala Palacinko morat cu i tebe jednom crvenkom pocastiti . Skuhat cu joj,valjda ce htjeti piti. A lupkam je stalno po ledjima,pedijatrica kaze da ima malo slajma u plucima ali nista strasno pas ja lupkam li lupkam Joj vi i vase grijanje,nisu normalni. Kod nas jutros -7,ne znam kako bih bez grijanja
Nama ce doci tetka pa cemo u TC, tamo ima grijanja Grijalice pravo isuše zrak, a to mi na ovaj suh kašalj i začepljen nosic najmanje treba. Samo da nismo podstanari, davno bih ja to iskljucila i grijala se na konvektore.
uh, vi se baš ispisale:) ja sam samo upratila sljedeće: palachinken - kod mene je jedna bila uvučena bradavica i meni su u bolnici napravili k'o neki fazon od šprice - otkinuli su onaj donji dio i taj dio sam stavljala na bradavicu, napravio bi se k'o mali vakum i onda bih je izvlačila i brzinski stavljala malog na siku...kasnije se samo ujednačilo i sada bradavica je sasvim ok... silver - moj mali je isto bio na sunčanju i ja sam se izdajala (koristila sam aventovu pumpicu) otprilike na svaka 2h...količina se povećavala nakon svakog izdajanja...najviše bi bilo kad bi mi mlijeko baš nadošlo (osjeti se bol u grudima)...ja sam se nekih 4-5 dana izdajala i tako sam održala mlijeko (malog su gore hranili na sondu i ni meni nisu dali da idem gore - doduše, nakon poroda nisam imala snage ni do hale da odem...al nisu dali ni moje mlijeko da mu nose)...sjećam se da sam u to periodu izdojila flaše i flaše mlijeka (bukvalno u litrima!)...vjerovatno će vam bit malo teže da se naviknete na dojenje kad se vrati iz bolnice, al samo saburli, ne daj da se nerviraš, da te drugi nerviraju, samo lagano i uspjet ćete uspostavit dojenje...al trebat će ti više snage i strpljenja...sretno!
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.