maja78 RR
|
prenos postova sa srodne teme IZVORNA PORUKA: natasa danas je moja kćer dobila jednu preljepu barbi curicu-igraćku.Mala ima 3 godine..I ja do danas nisam znala,da ona već poznaje barby..sad me zanima,kad ste kupili svojoj djeci takve igračke.Mislila sam,da je premala-do danas,,,šta vi mislite???? IZVORNA PORUKA: Ona Pa ne bih se baš složila s tobom da je djevojčica premala za takvu vrstu igračaka. Mislim da je sasvim ok. Posebno ako joj je barby interesantna, neka djevojčica uživa s igračkom. Znaš da djeca ako im nije nešto interesantno odma odbace, što kod tebe nije slučaj. Pozdrav IZVORNA PORUKA: natasa i ja se ne složim sama sa sobom.da je premala,je bilo u mojoj glavi ..ne mogu vjerovat,da tako brzo raste..od sada neću misliti,da je premala,jer je to u mojoj glavi.mene zanima kada su vaša djeca dobila takve igraćke. POZDRAV I TEBI IZVORNA PORUKA: travnicanka Evo naidje na ovu temu pa se smijem....moja je sad 3,5 godine i tek sad se zna igrati sa bebicama.Ja nisam mogla docekati da naraste pa sam joj kupovala barbi kad je bila manja i danas ta ni jedna barbika nema nogu.Sve ih je oglodjala dok su joj jos zubi nicali!!!! IZVORNA PORUKA: Blue rose E barbike. Dok sam ja bila mala moja nana je živjela u Njemačkoj, tako da mi je iz Švabije donijela jednu pravu barbiku, i nećete vjerovati i dan danas je u životu, i prelijepa je, te je čuvam za svoju princezu kada još malo odradte, da ne bi ostala bez nogu i ruku. Svojoj kikici još nisam kupila niti jednu, jer mislim da nije zainteresovana za te štrkljaste manekenke, već više voli one gojazne bebe koje same plaču i smiju se. Pa ih ona pokriva, hrani flašicom, voza u kolicima. IZVORNA PORUKA: makana smatram da djecu ne treba učiti samo na jednu vrstu igračaka iako htjele mi to ili ne postoji nepisana podjela i kod dječice koje igračke idu kome ali mi je drago kad vidim da moja almedina uzme kutiju sa vlažnim maramicama i voza je po podu kao autić, barbike ima kod moje mame i sa njima se igra kad odemo tamo, imam dvije sestre i kada smo bile male kupovali su nam uglavnom lutkice, ali nikad neću zaboraviti gitaru koju nam je babo jednom kupio, plastičnu žutu moja ima onu veliku ćelu i već sada kada je vidi ujutro prilazi joj unosi joj se u lice i počne joj tjepati i nešto pričati isto kao što mi njoj prilazimo IZVORNA PORUKA: sebila Bas je ova tema prava za mene posto imam 3 curice a najmlada je 4 godine,gdje god maknem stanem na barbi cipelu ili sesir,he he ali igraju se i sa drugim igrackama. Nekad sjedim s njima i igram se da im podstaknem mastu... POZDRAV svima... IZVORNA PORUKA: lamka i moja cujica je neki dan dobila barbiku koja je stara nekih 15-tak godina ali se igra s njom ali bez obzira na sve igracke najdraza joj je njena mimi (kako je ona zove) lutka i autic na daljinski tako da ostale igracke samo s vremena na vrijeme uzme i igra se kratko ali je ona jos mala vidjetcemo dok malo poraste
< Poruku je uredio maja78 RR -- 21.4.2010 22:28:21 >