Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Naša drugarica Azure je rodila svoje bebice, dječaka i djevojčicu. Tek sam saznala i u ovom trenutku nemam podataka o dužini i težini , ali bebice su dobro i zdravo kao i mama. Neka su joj živi i zdravi i neka ih u životu samo sreća prati!
Malena131, javi nam detalje, a i Azure će se javiti kada bude u prilici.
Ne znam ni ja detalje znam da su dobro sve troje hB. Kaze da je iscrpljena da ne moze pisati da ce se javiti kada dodje kuci. Nisam htjela da je maltretiram porukama, javice sa ona... Jos jednom sve cestitke od mena nasoj pahuljici Azure ... Zelmi vam puno srece i sto brzi oporavak i povratak kuci tati i sestrici...Ljubim vas
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/