Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zoe rodila svoju princezu Farah! :) 30.4.2010 19:38:44
ena23
Sjecam se zoe kao trudilice, onaj njen avatar sa bebom sa plavim ocima, znam kako je silno zeljela bebu... a sad se porodila... kako sam samo sretna zbog nje, a njena sreca se sigurno ni sa cim ne moze izmjeriti...
Cestitam ti draga zoe od srca, da dugo i sretno zivite sa svojom kcerkicom, aBd.
RE: Zoe rodila svoju princezu Farah! :) 30.4.2010 19:54:26
andjela I
Masala, masala... Evo ja se najezila, sad bi mogla plakat od srece...Jedno vrijeme smo bile zajedno trudilice.. Sve najbolje maloj Farah i njenim presretnim roditeljima od mene i moje princeze Sare..
RE: Zoe rodila svoju princezu Farah! :) 30.4.2010 20:29:14
Sulty
[s m=smiley27.gif]
Zoe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu da vjerujem da si vec rodila malenu Farah! Tako mi je drago da je porod bio brz. Cestitam mami i tati od srca, a malenoj Farah zelim predivan zivot. Jedva cekam da nam se javis. Ljubi predivnu malenu princezu i jos jednom zelim vam svima dug i sretan zajednicki zivot.
RE: Zoe rodila svoju princezu Farah! :) 30.4.2010 20:47:27
Anoniman
Zoe draga... od srca ti cestitam i tebi i tvom muzu na naljepsem daru... da vam bude zdrava i ziva puno godina i zajedno sa vama uvijek uzivala u sreci i zadovoljstvu...