Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ja pokusala sa svojim imenom edina pa ne moze pa nadimak dina i nina opet ne moze pa lamija ni ona ne moze pa mija ni ona onda mi palo na pamet lamka ne znam ni sama odakle ali neka asocijacija na moju cujicu i tako i ostalo
ja pokusala sa svojim imenom edina pa ne moze pa nadimak dina i nina opet ne moze pa lamija ni ona ne moze pa mija ni ona onda mi palo na pamet lamka ne znam ni sama odakle ali neka asocijacija na moju cujicu i tako i ostalo
vala bas emina a nikako mi se ne svida sadasnji ni i kada moja tetka zove moju lamiju lamka meni se kosa dize na glavi tako me nesto iritira kad je neko tako zove
jer sam mama jedne male curice , a zovem se alma, pa kako nije moglo da me zapamti kao alma i sve ostale varijacije na tu temu, odlučih se za mama alma
I ja sam pokušavala neke druge nick-ove, a onda mi pala na pamet Zvončica, i imala sam jednu sličicu, pa rekoh da probam i prošlo. E, onda sam se napatila dok sam pronašla još slikica A, sad me i MM zove Zvone