Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vaša najdraža slika/slike s vjenčanja 12.8.2009 15:35:54
chuci
Tamo na temi najljepši par vidim svi postavljaju slike s vjenčanja. Kako neko reče tu smo stvarno najljapši, i većina nas ima neke slike s vjenčanja koje su vam jako drage, pa evo tema da ih postavite da ih i mi vidimo.
pusa svima
RE: Vaša najdraža slika/slike s vjenčanja 18.8.2009 11:27:33
Ex Yu
meni su najruznije slike u zivotu sa vjencanja iako sam najsretnija bila i jos uvijek sam ... hvala bogu ... al sam imala frizuru (da se neko neuvrjedi al se kod nas tako kaze) ko vlaška mlada ... da bog sacuva
sta mi zena uradi nisam htjela izradit slike do neki dan ... uvijek sama sebi pravim frizuru al hajd reko vjencanje ... ona me svu usarmicila da bog sacuva
RE: Vaša najdraža slika/slike s vjenčanja 18.8.2009 11:34:10
Mya_81 RR
Ja sam nažalost izabrala valjda najgoreg fotografa za vjenčanje....tako da mogu izabrati tek nekoliko dobrih slika, a mislim na zajedničke slike mene i mm....
RE: Vaša najdraža slika/slike s vjenčanja 18.8.2009 11:51:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
meni su najruznije slike u zivotu sa vjencanja iako sam najsretnija bila i jos uvijek sam ... hvala bogu ... al sam imala frizuru (da se neko neuvrjedi al se kod nas tako kaze) ko vlaška mlada ... da bog sacuva
sta mi zena uradi nisam htjela izradit slike do neki dan ... uvijek sama sebi pravim frizuru al hajd reko vjencanje ... ona me svu usarmicila da bog sacuva
koja ti je to uradila?? i ja sam iz Tr, pa reko mozda je znam, da joj ne idem
RE: Vaša najdraža slika/slike s vjenčanja 18.8.2009 11:54:53
Amelaa RR
Tema je super . Sto se tice slika s mog vjencanja ima u albumima..al ima par slika koje su meni najdraze...pa hocemol te najdraze postavljati ovdje??? Chuci bas mi je zao sto je frizura ispala tako...e vala nema nista gore neg kad nisi zadovoljan s frizurom za vjencanje...ti i sto bi nesto mjenjao ne moze jer to se toliko zalakira i zasnalira da joj nista ni uragan ne moze.
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 18.8.2009 11:56:38 >
RE: Vaša najdraža slika/slike s vjenčanja 19.8.2009 7:15:10
Ex Yu
ma Dina isla sam u novi travnik kod stare Kamile al joj sad radi snaha valjda mlada zavrsila u Zg al dzaba ti kako god kazes ona isto napravi bio je 27.12 i sve je vec bilo prepuno dijaspore za Novu godinu tako da nisam imala puno birati a bila je i subota po belaju al hajd meni je bilo lijepo samo kad prodzem pored ogledala plače mi se