Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Obzirom da se u zadnje vrijeme na forumu desavaju razna reklamiranja koja nisu odobrena morali smo preduzeti onu krajnju mjeru a to je ban...
Napominjem da u pravilniku foruma stoji sljedece:
"Tođe je zabranjeno svako besplatno oglašavanje na portalu bez prethodne saglasnosti vlasnika portala. Ovo obuhvata direktno reklamiranje na forumu, kao i slanje privatnih poruka u svrhu oglašavanja (spam). Zabranjeno oglašavanje na forumu obuhvata:
• Sve objave i aktivnosti korisnika, koje direktno ili indirektno reklamiraju web sajtove koji nisu sastavni dio portala Ringeraja.ba; • Direktno oglašavanje bilo kakvih aktivnosti, proizvoda ili usluga. Kao reklamiranje smatra se i svaka aktivnost pojedinca ili grupe pojedinaca izložena sloganom, linkom na drugi web sajt, usluga ili usluga u porukama, potpisima, komentarima. Administrator portala je taj koji odlučuje da li konkretni sadržaj sadrži elemente oglasa i pridržava pravo da takav sadržaj obriše sa portala. Administrator portala može po vlastitoj procjeni i bez obrazloženja da obriše poruku za koju pretpostavlja da je korisnik iskorištava u svrhu promocije i reklamiranja. Ukoliko je korisnik prije objavljivanja poruke u dilemi da li da poruku objavi ili ne, može kontaktirati administratora ili moderatora portala, koji će mu rado pomoći.
Operator zadržava pravo da korisniku zabrani pristup ili ga obriše sa portala Ringeraja.ba ukoliko utvrdi ili sumnja da je korisnik prekršio bilo koju od navedenih zabrana ili na bilo koji način postupio nezakonito ili svojim aktivnostima izazvao finansijsku štetu kompaniji Danu doo ."
Zamolila bih sve clanice koje budu "uznemiravane" na pp od strane osoba koje zele prodati svoje proizvode bez placene reklame na portalu da me obavjeste putem pp...
vesela_soljica je dobila ban jer je i pored upozorenja nastavila da se reklamira...moj prijedlog da joj posaljem cjenovnik oglasavanja je ignorisala...
vesela_soljica je dobila ban jer je i pored upozorenja nastavila da se reklamira...moj prijedlog da joj posaljem cjenovnik oglasavanja je ignorisala...
"nema vise dzabe ni kod babe"
to se odnosi za sve ubuduce!!!
joj i ja sam dobila od soljice pp i bas sam kontala da li je to ok ili ne .
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.