lejlašh
|
Moje iskustvo sa krajnicima- bila sam jako maleno i mršavo dijete, stalno bolesna, imunitet nula, krajnici katastrofa, injekcije non- stop, ja stvarno ne znam kako je moja mama sa mnom izdržala. U 4. osnovne- napokon mi ih izvade, od tada, hvala Bogu, nisam bila bolesna, napredovala sam dobro, ubucila se, i do faxa nisam vidjela doktora, ali baš nikako, osim redovnih vakcina. A što se tiče ishrane- mislim da sam bila dijete koje se najzdravije hranilo do puberteta, voće, povrće, domaći proizvodi, puno mliečnih proizvoda, bezglutenska hrana, itd., ali nije pomagalo dok krajnici nisu izvađeni. Ne pamtim kada sam imala običnu upalu grla, a nikada, opet hvala Bogu, upalu pluća. Valjda sam vođena vlastitim iskustvom - ja za vađenje krajnika ako su upale česte i krajnici prave ovakve probleme kakvi su moji bili. Amina, želim da tvoj momak što prije ozdravi i da sva djeca budu što zdravije, mame najbolje znaju kako im je kad je dijete samo prehlađeno, a da ne pričam o gorim situacijama. Mislim da se tu sve razumijemo