pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: škorpija IZVORNA PORUKA: škorpija IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja sam primjetila da ima jako agresivne djece, pri tom mislim i na male i velike jako su grubi i slično obzirom da moja kći nije takva ja i ne nalazim razumjevanje za takvu djecu, valjda je to razlog jedna tako gruba djevojčica je gurnula moju Ajšu u vrtiću pa je nosila okovratnik jer je istegnula mišić znam da ono kad gledaš curica nije kriva, trebali su paziti na njih oni koji su zaduženi al ne kužim od kud joj potreba za takvo ponašanje??? zašto su neka djeca takva?? Veselaaa ta djeca se rode takva, moje je od rođenja grub dječak, ne voli se maziti, i kad se igra grubo se igra volim samo neke igre guranja, trčanja, boksanja, ja to mrzom i pokušavam da ga privolim da čitamo, plešemo, crtamo, ali to može tek kad se fizički izmori. U igraonici stalno neki belaj, neki dan skočio dječaku na glavu u bazen s lopticama, zamalo sebi jezik pregrizao, krv iz usta, a dječak srećom nije imao povreda ali se jako uplašio, izvinjavala sam se roditeljima sto puta, držim ga na oku ali nikako da skonta da nisu sva djeca kao on i da ne vole guranje i bacanje po podu s druge stran anidlin noa je divan dječak, mio razuman, sva djeca i roditelji ga vole, ja sam nudil da se mijenjamo ali neće ona ja bih voljela da je moj malo agresivniji..e da hoću jedan dan dočekati da me tete iz vrtića s vrata dočekaju s viješću kako je on neko dijete namarisao tj. samo da je vratio milo za drago... inače, jako je društven, voli da se igra..ima i tešku ruku da Boga sačuva, ali to samo mi osjetimo..druga djeca jok...