Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Tražim ženu ili djevojku za čuvanje djete... 28.10.2014 0:11:15
MiciS
Ja se zovem Anida i zivim u centru Zenice.Imam 22 godine i vec sam ranije cuvala djevojcicu.Uzivam u radu sa djecom i i volim da se druzim sa malom rajom.Ukoliko niste nasli nikog i ako ste zainteresovani jos uvijek voljela bih kada bi me kontaktirali Moj broj je 062191305.
RE: Tražim ženu ili djevojku za čuvanje djete... 4.11.2014 20:20:00
Alisa86
Pozdrav, zovem se Alisa, cuvala sam dijete ranije, volim djecu i znam sa njima. Imam 28 godina, fakultetski obrazovana. Javite ako niste nikoga nasli - moj broj telefona je 061 421 634.
RE: Tražim ženu ili djevojku za čuvanje djete... 1.4.2015 22:42:58
NENO
Poštovani forumaši:Uskoro u centru Sarajeva jaslice.Profesionalno osoblje,potpuna njega i briga o vašim mališanima.Od danas prikupljamo prijave na telefon 061533033…Na vaše zadovoljstvo i sretnu dječicu. Molim samo ozbiljne prijave.