Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
MM i ja nemamo sad slobodnog vremena za surfanje, ali smo nesto trazili i nasli OVO. Mislim da su rijeci suvisne, djela sama govore kako na Planeti ima dobrih ljudi.
RE: Srca su nam zadrhtala, a suze same krenule 22.10.2008 0:28:03
lejlašh
Evo jedan prijedlog - možemo li i mi pomoći, mislim na forumašice RR? A da i nama daš neki žiro račun pa da i mi nešto uplatimo, naravno koliko ko može, da bi mogli svom malom hrabrom palčiću priuštiti sve što zaslužuje. Ipak ste se istrošili i previše,a treba živjeti dalje, pa bar da se dugova riješite.
RE: Srca su nam zadrhtala, a suze same krenule 22.10.2008 1:41:53
Lorna
da, dobro rece tweety! dobro se dobrim vraca. sto se tice pomoci, i ja sam za! Moze se napraviti donacija preko Pay Pal-a, tj. moze se uplatiti preko Pay pal-a direktno na njihov racun ili na bilo koji ziro racun. javite kad nesto izorganizujete, obavezno cu se ukljuciti!
RE: Srca su nam zadrhtala, a suze same krenule 22.10.2008 9:54:05
mamy Sabina
IZVORNA PORUKA: lejlašh
Evo jedan prijedlog - možemo li i mi pomoći, mislim na forumašice RR? A da i nama daš neki žiro račun pa da i mi nešto uplatimo, naravno koliko ko može, da bi mogli svom malom hrabrom palčiću priuštiti sve što zaslužuje. Ipak ste se istrošili i previše,a treba živjeti dalje, pa bar da se dugova riješite.
RE: Srca su nam zadrhtala, a suze same krenule 22.10.2008 10:00:09
ziki
I ja sam uvijek za akciju, narocito ako je beba u pitanju. Koliko se sjecam ima nekolkio forumasica koje rde po bankama pa bi mogle vidjet oko otvaranja racuna na koji bi slali uplate.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Srca su nam zadrhtala, a suze same krenule 22.10.2008 19:49:49
lamka
IZVORNA PORUKA: lejlašh
RE: Srca su nam zadrhtala, a suze same krenule 22.10.2008 22:35:55
malecka60
Cure hvala vam. Mi ne mozemo jos sebi doci. U glavi nam je tolika zbrka. Neka ovaj nas slucaj bude poticaj i primjer da se u ljudima probudi svijest i osjecaj humanosti. Vjerujem da ima jos ovakvih slucajeva kao sto je nas. Mi cemo se nekako izvuci. Samo lijepo je kad znas da mozes na nekog racunati. I mi smo tu ako nekom treba pomoci na bilo koji nacin.
RE: Srca su nam zadrhtala, a suze same krenule 22.10.2008 22:45:13
lejlašh
Draga Amna, najvažnije od svega je da je vama došao vaš mali princ živ i zdrav, hvala Bogu, a finansije bi trebale biti najmanji problem. Međutim to nije uvijek baš tako ,a ja i druge forumašice bi stvarno željele pomoći, pa ako ti treba bilo kakva pomoć - uvijek imaš RR i hanumice.
RE: Srca su nam zadrhtala, a suze same krenule 4.11.2008 20:17:45
Fuada80
Ja sam ovdje tek par dana, i nevjerovatno mi je kroz šta sve prolazimo da bi smo rodile svoje bebe. Svaka vam čast, sigurna sam da ste prošli svega i svašta, al izdržali ste i to je najvažnije. Pridružujem se inicijativi za pomoć. Samo recite šta, kako, gdje.