idana_85
|
I nase dojenje je smijesno. osim tog razvlacenja i okretanja, maloj mahalusi nista ne moze promaci, on je jos pumpa, tuce, milki,pjeva joj,galami na nju. Nekad je izgrebe uzasno. Ne da da mu je iko pipne,cak i meni sklanja ruku kad hocu da mu je sklonim s nosica. Jutros mi bili kod mojih, itata usao bez potkosljuje i igraju se. Kad fino Rijad poce dirati tatinu bradavicu (tata inace je slabo dlaka) pa gleda,pa dira. A onda se okrenu meni,basi se na mene i poce traziti...Pali smo mu od smijeha. I kad mu kazem hoces sise,a on brze bolje baca ruke sav sretan. Dok je vadim on drzi otvorena usta i ceka. Kad je izvadim, zgrabi je rukicama guzva i nagurava u usta. Jednom ga muz zezo ja cu ti uzeti sisu,on ga sve jadan gura i galami. Sad kad vidi muza brze bolje je zgrabi s obje ruke, ne pusta i kraickom oka gleda imal i ga. I jos sto voli raditi kad ga dojim lezeci...okrene se potrbuske i onda je onako jadan grabi,stavi usta,sav se zagnjuri u nju,pa se vrti bori,al je ne pusta. B8ude mokar ko cep. Malo odmori,smije se i opet....Jucer bio s mm u basti na kafi a ja kod frizera. I neka cura ga nosala, imala deklote, priroda je obdarila. kaze mm samo joj svuce onu majcu prema dole,osta cura u grudnjaku,svi se smijali...boze...ma ima s njim i dojenjem milion bisera