MELLI
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: MELLI Vidim i ti si navela mnogo ličnih fantazija Zašto misliš da će neko svoju intimu dijeliti na forumu (posvećenom prije svega roditeljstvu ) Eto forum ima i taj Pdf,pa nemam ništa protiv, neka podijeli svoje fantazije ko hoće,ali meni je ova tema kao i većina tema u zadnje vrijeme ,vezano za seksualnost (na ovom forumu ) Nikada o svom ličnom,intimnom ,privatnom životu ne bih pisala ovdje a gde bi pisala? problem ovog foruma je što su se žene upoznale i od tada svaka pazi šta će napisati ili reći jer se kasnije o tome mahala i mahala, nidje veze Toliko se počelo zamarati ko je kakav da mi je prosto muka, mene lično ne zanima šta ko misli o meni jer ja sam jedna samosvjesna, uspješna žena Meni je eto dodiljenja titula neke forumašice koja samo blebeće o sexu pa mi se to eto i zamjera, fazon je što su u takve teme uprte oči a u ostale manje više Na ostalim forumima ovakve teme nisu tabu, po meni je ok razmijeniti iskustva, što neko reče da vidimo jesmo li normalne fakat nekad se pitam do kada ćemo stavljati na sve i svašta A sexualne fantazije realizujte, nemojte ostati uskraćene za dobar orgazam 'ajd kad me prozva da i odgovorim Gdje bi pisala?? Mislim da ne bih nigdje,ne zato što sam primitivna,konzervativna,ne zbog toga jer me forumašice znaju, pa mi neugodno,(ne znam ni jednu lično ) ,nego iz razloga jer je to moja intimna stvar koja se isključivo tiče mene i mog muža. Ja ni najboljoj prijateljici ne pričam detalje iz svog intimnog života , pa zašto bih takve detalje dijelila na forumu. Niti mi forum,niti bilo koji prijatelj može pomoći da ostvarim te iste fantazije.Može samo MM Zašto bih onda to dijelila s nekim koga čak niti ne poznajem. A evo i tebe nešto ne vidim da se plaho razmećeš detaljima o svojim fantazijama. Nemam ja ništa protiv sexa,čak što više ,nego mi je baš bezveze javno ih iznositi.Opet ponavljam ko voli nek izvoli, ali niti jedna na ovoj temi, ma koliko samoosvještena,uspješna žena,bila ,ne iznese niti jedan jedini dio svog intimnog života ovdje. Pustite priču "nemam ja fantazija" ,imam ,ali nije za vas i vaše uši,ili bolje da kažem oči I zašto bi ti nečije mišljenje o sexu bilo mjerilo toga koliko si normalana ako si već toliko samosvjesna i uspješna žena
|