Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Naš Din stigao j na svijet 04.10.2009 u 01i i 30 h. Dug je 51 cm,težak 3130 gr i što je najvažnije živ i zdrav je. Osjećamo se odlično i jako smo sretni.
Ovo je sms koji sam maloprije dobila od naše Saneliceee.Dušo moja,kao da smo ti jučer čestitali na rođenju prvog sina. Znaš da vam sve nabolje želim od srca. Da Din bude dobar bebač kao i njegov brat. Maco naša tako sam sretna zbog vas Vaolimo vas
I ja sam dobila istu poruku ali je tek sad vidjela jer sam napokon malo duže spavala
Draga moja ljepotice ČESTITAM tebi i TM na rođenju malenog Dina a Deniju želim da bude ponosan i da čuva svog bracu. Baš kao što mamy reče kao da smo jučer čestitali kad si rodila Denija.Hvala Bogu da se osjećate dobri i jedva čekam da vas vidim.
Dinu od srca želim dug i sretan život,da sluša svoju mamu i tatu a ponajviše svog starijeg brata!
Ljubi vas i voli Ajla sa Raniom i Emreom
Draga moja, jako si me obradovala. baš sam sretna da sve prošlo u najboljem redu i da ste ti i djeca dobro. Djeca, kažem, jer je meni i Deni još jako malen, ma mrva mala ... Sinoć smo te Ajla i ja spominjale, tad si već sigurno imala trudove. Čuvajte se i pazite,a eto i nas kod vas kad se malo oporavite .
Čestitke tebi, tm, i cijeloj vašoj porodici.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.