Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imamo teme gdje kupiti i kakve kupiti cipelice za bebe, a nigdje kako ih same možemo napraviti...Pa evo par ideja i linkova kako se prave... ja sam oduševljena kad sam vidjela pogotov za djevojčice ...
Ako ste pravile ovako nešto voljela bih da vidim i vaše kreacije
RE: Sašijte sami cipelice za bebu 22.3.2010 9:36:38
Anoniman
nema na čemu drage moje ja sam samo proslijedila link na koji sam naišla znam da ovdje ima kreativnih ženica koje bi ovo super odradile...Ja čekam na vaše sličice, meni će trebati baš puuno vremena
RE: Sašijte sami cipelice za bebu 17.9.2011 21:06:02
Gia80
Ima li neka clanica foruma da se bavi sivenjem cipelica ze bebe? Pozeljno bi bilo da je iz Zenice,ali nije uslov. Nisam bas nadarena za bilo kakve rukotvorine, niti imam koga poznatog da mi sasije, a imam more ideja ...Vidjela sam preslatke baletankice u H&M, ali online narudzbe ne idu za BiH... Btw, mozete li mi preporuciti prodavnice sa obucom za bebe u Sarajevu? Cesto dolazim, pa da ne lutam, do sada sam bila samo u Chiccu.
RE: Sašijte sami cipelice za bebu 26.9.2014 13:20:18
gagala
IZVORNA PORUKA: Gia80
Ima li neka clanica foruma da se bavi sivenjem cipelica ze bebe? Pozeljno bi bilo da je iz Zenice,ali nije uslov. Nisam bas nadarena za bilo kakve rukotvorine, niti imam koga poznatog da mi sasije, a imam more ideja ...Vidjela sam preslatke baletankice u H&M, ali online narudzbe ne idu za BiH... Btw, mozete li mi preporuciti prodavnice sa obucom za bebe u Sarajevu? Cesto dolazim, pa da ne lutam, do sada sam bila samo u Chiccu.
gia, imam mašinu i nije frka da ti se sašije ako nešto želiš ...samo javni na pp pa se dogovorimo