Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi imamo u planu jednu noć za vrijeme SFF-a izaći sa kumovima i "zadati se", prvo večerica, pa gdje nas put odvede. Nadamo se da ćemo uspjeti doći i do karata pa pogledati i film, ali bez obzira na to, ovo će nam biti izlazak, pogotovo meni, nakon duuuuuuuugo vremena, pa se i radujem tome. Dječake kontam po prvi put ostaviti kod mame.
Inače, sve pohvale za festival, i kao što reče dadada, Sarajevo tada dobija stari sjaj.
evo da podignem malo temu...za nekoliko dana pocinje SFF. pogledala sam program (www.sff.ba) i vidjela da ima nekoliko zanimljivih filmova. nazalost, buduci da me budi cesto nocu, ne vjerujem da cu ijedan odgledati, jer se ne mogu usuditi da je ostavim sa mm il nekim drugim navecer. falice mi SFF ove godine strasno jer sam do sada bila redovna svake godine, cak sam i prosle kao odgledala nekoliko filmova. volim atmosferu grada za SFF, jedino tada se nesto desava i zanimljivo je na sve strane. ove godine ce me nazalost to zaobici
ja idem na 3 filma u otvorenom kinu: spansku verziju snjeguljice sutra, zatim "prije ponoci" (nastavak trilogije "prije svitanja") u utorak i u cetvrtak gledam novi film woody alena "blue jasmine", jedva cekam
gledala sinoc film amores perros, odlican je,. jest da je stariji film, ali se godinama kanim da ga pogledam i nije mi se dalo imam namjeru jos odgledati par filmova u open air, zadnju noc woody alenov i jos poneki kad budem mogla otici