Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Drage moje, ja sam nova clanica ovdje ali mnogo se svidja ova webstranica i forum. Ne poznajem vas sve ali kao da jesam. Rodila se naša princeza 13 Aprila..normalni porod, teska 3,3 kg, duga 54 cm. Elhamdulillah. :) Toliko sam se obradovala i cekala za ovu bebu. Moj sin koji ima skoro 9 god takodjer veoma sretan jer je dobio seku. :) Pusa za vas.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Hvala. Nadam se da cu moci imati druzenje s vama. Ova webstranica i ovaj forum meni puno znaci jer ne zivim u svojoj domovini a mnogi od vas zaista mene pomazete jer kroz foruma, dobijem informacije o trudnoci, dojenje, oko bebe itd. Mada nisam je prvi put rodila bebu. Ovo je druga beba