Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Rodila mala75 svog djecaka !!!!! 19.11.2011 21:35:24
Lulu_08
Citiram post muza od nase mala75:
IZVORNA PORUKA: mala75
Veliki pozdrav za sve vas, Mala75 je u bolnici i sretno porodjena na CR, nije nam jasno zasto je pozurio napolje obzirom da je napunila 36 sedmica, mali je 51cm i 2950 gr. Bitno je da su oboje dobro. Ja sam njen muz i rekla mi je da vas sve puno pozdravim.
Cestitamo od srca na rodjenju bebija, mami i bebi a i ponosnom tati zelimo sve najbolje!!!!
RE: Rodila mala75 svog djecaka !!!!! 21.11.2011 11:41:04
D_K
IZVORNA PORUKA: mala75
Veliki pozdrav za sve vas, Mala75 je u bolnici i sretno porodjena na CR, nije nam jasno zasto je pozurio napolje obzirom da je napunila 36 sedmica, mali je 51cm i 2950 gr. Bitno je da su oboje dobro. Ja sam njen muz i rekla mi je da vas sve puno pozdravim.
cestitke od srca.. ovo je jedna od onih vijesti koje mi poprave dan mamici i tati cestitke od srca a malenom puno zdravlja zelim :))
RE: Rodila mala75 svog djecaka !!!!! 5.12.2011 9:51:27
ziki
Cestitam, neka je ziv i zdrav mali drugar
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......