Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Razne nagradne igre (nevezano za bebe)! 25.5.2009 11:03:53
batterfly
Vjerujem da je vecina vas upoznata sa ovom nagradnom igrom i da cete mi uspjeti pomoci... Naime, evo upravo hocu da posaljem par kovertica sa pruticima ness3in1, ali, nemam adrese??????????????? Ukucam na netu i izbaciva mi stare nagradne igre i staru adresu, nema nista vezano za ovu....Molim vas, ukoliko znate tacnu adresu javite cim prije....HVALA!
LP
< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.6.2009 22:40:23 >
Ma majsh bona tamo, ja kontam ti mi bila hairli pa mi postavila adresu, a "nemerem" ti zeno poslat pp nikako?????? Daj taj msn, nemoj me nervirat.... .. Ljubi Zaricu, tebi sipak...
Pa posalji mi "tamo" pm Ne koristim msn kako se dragi vratio,zgadilo mi se zeno. Nisam otvorila mail kako se on vratio,vjerovatno vise i nije validna adresa.
Ne mogu sad, zurim, evo me vec zivkaju sa svih strana....Cujemo se drugi put, puno sam te zelila da znas.....Samo sam se nadala da ce mi neko znati adresu. smrc, smrc....
Ima sve nagrade da pokupimo ti i ja ,koji smo konzumenti Nes 3u1 Salji brze mala moja do 31.5 se moze slati Pusa za djecake Mogu Golubice 3 ista putića,ja pitala Mishkice ne vidjeh ja ranije temu,poslala bi ti adresu Isto kao golubica,dobila sam koverte u radnji
< Poruku je uredio mamy RR -- 26.5.2009 15:33:48 >
RE: Razne nagradne igra (nevezano za bebe)! 17.5.2010 19:55:38
Anoniman
Za sve ljubitelje nescafe, što sam i sama , obavještenje da je počela nova nagradna igra Pa kad već toliko pijem pomenutu kafu, niš me ne košta da skupim vrečice Ne znam da li smijem postaviti link Ja stavim, a ako šta kršim izvinjavam se moderatorima i molim da se isti pobriše