Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro drage moje ,evo nam novog mjeseca i akoBogda novih bebica,da nam sto brze prodje Alman mila cestitam od srca na bebici ,da vam bude ziv i zdrav puno punooo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 9:19:58
ninuska
Evo me . jesi li nocas bolje spavala MAM? Ko da si govorila da ne mozes da se namjestis? Mene beba samo lupa. Ako bude ovako i kad se rodi..bice veselo .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 9:22:53
M.A.M.
ma lose skroz ninuska,jos se sinoc nakon iftara napucala lubenice i tresanja,pa nikad oka sklopila nisam,i na kraju ustala jutros u 4 i gledala seriju,a bebara lupa ko velika,jadna mi je majka ako bude ovkva kad se rodi,al eto ako nista valjda ce kile spasti lakse od nespavanja Ko spomenu bodije ,dajte info koliko da uzimam,za vikend akoBogda idem u kupovinu,i jos se kolebam dal kupiti pampers 1 ili 2
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 9:25:47
ninuska
Kazem i ja maloj..zalicu sto sam te ruzila . Jer kako ovaj mali lupa bice veselo . ja sam uzimala one za novorodjence. Samo jedno pakovanje tih, pa presla na 2. a, sto se tice spavanja ne znam sta bih ti rekla. Ja mogu spavati. Doduse, i ja sam sinoc jedva od bolova u stomaku. Bas kao i ti napucala se poslije iftara lubenice i tresanja. Stomak me je toliko bolio da nije normalno. Skontala sam da kad pretjeram sa lubenicom to mi se desi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 9:46:21
ninuska
Ja pojedem . Znam da sam grozna, ali on kaze da mu ne smeta. Zamisli tek da sve pojedem iza iftara...zaduzila bih solju . Ovako razgodim..i opet se zeznem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:11:30
ziel
I ja mogu zvanicno objaviti da sam pocela osjecati pokrete, prije nekoliko dana sam prvi put osjetila, a zadnja 3 dana svaki dan... bas je cudan osjecaj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:11:58
ninuska
Nemam sad ovdje kutiju starog, ali je bijelo pakovanje sa zutim, cini mi se. Taj sam uvijek pila..i u prvoj trudnoci. Zadnji put uzela prije mjesec dana, i danas da podignem nema ga. I nadjem u toj jednoj apoteci ali drugaciji...bijela kutija sa rozim..Abbot proizvodjac.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:14:08
rose
jutro zene...samo da javim ovdje ko bude isao u CM bodiju su 7.5 KM a gegice su 3.5 KM. Ja imam 10-ak bodija 56 i ostalo su veci brojevui.
sonoc sam nasla kompletic u kojem planiram iznjet bebu iz bolnice...opet je narandzast kao i za S samo je pamucni i u kombinaciji sa sivim gegicama. Trebam jos neki bodz kratkih rukava ili na tregere...i neku kapicu ili trakicu sivu i spremni smo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:17:23
M.A.M.
Ziel sad osluskuj,svaki dan ce biti sve aktivnija bebica dok ne pocne mamu buditi a nema ljepseg osjecaja definitivno Rose znas li slucajno radi li annbini one setove u kutijama sto dodju za iznijeti bebu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:22:23
rose
IZVORNA PORUKA: ziel
I ja mogu zvanicno objaviti da sam pocela osjecati pokrete, prije nekoliko dana sam prvi put osjetila, a zadnja 3 dana svaki dan... bas je cudan osjecaj
ma da..sad ce postajati sve jaci
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:23:47
rose
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Ziel sad osluskuj,svaki dan ce biti sve aktivnija bebica dok ne pocne mamu buditi a nema ljepseg osjecaja definitivno Rose znas li slucajno radi li annbini one setove u kutijama sto dodju za iznijeti bebu
vidjeh na njjihovoj stranici da ima nesto...ali jednobojna varijanta..body, gegice, dekica...u biti ti mozes mozda i bolje iskombinovati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:24:17
*nur*
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:26:59
ninuska
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.7.2015 10:31:01
ninuska
IZVORNA PORUKA: *nur*
IZVORNA PORUKA: ninuska
Ovaj su mi sada dali...
Zeza me mob..ne mogu fino prebaciti slike
Ja ove od početka pijem
E, taj sam i ja oduvijek pila. Ali eto. Sad ga nema..mozda ti nadjes neku zalihu u svojoj apoteci. U ovim mojim nije ga bilo nikako..tek u 4-oj nadjem samo ovaj