Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 19.1.2009 11:21:43
M kao Mama
Drage moje forumašiće, na kafi koja je ogranizovana u subotu rodila se ideja da bi bilo lijepo kada bi šire narodne mase čule za ovaj RR i za sve što se ovdje dešava, za naša luijepa druženja.
na toj kafici, ali i temi kafica u Sarajevu, ja sam nešto pomenula na tu temu, cure su kazala da su zainteresovane za nešto ovako.
Ja sam se upravo čula sa aleksandrom hršumom, ur. i voditeljem Zabranjenog foruma, on je oduševljen i kazao je da nema nikakvih problema oko realizacije ove emisije.
Ja ću biti s njim u kontaktu, a sada je na vama da se javite i kažete koliko bi nas otpilike učestvovalo u emisiji, naravno zajedno sa našom dječicom.
RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 19.1.2009 11:27:42
Anoniman
ovo su divni koraci, mama alma, i mislim da bismo jednog dana trebale prerasti i u nešto veće, neko udruženje, koje neće samo diskutovati na forumu, već se i aktivirati po pitanju nekih stvari.
RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 19.1.2009 11:39:02
Ilhana RR
Kad bude sve spremno mozemo napraviti banner koji cu postaviti na par portala... A uostalom mogu postaviti i reklamu za RR na portalu mom, samo neka mi admin posalje banner...
RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 19.1.2009 13:12:05
Visnja RR
pa naravno sve forumasice... u publici mozeda stane najmanje 50 osoba... trudilice, "trudnjace" , i mame s bebcima... tate mogu biti iza ako nastane frka
RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 19.1.2009 13:15:05
M kao Mama
Naravno, eto čekam odgovor od Hršuma, čim mi se javi, ja vama prenesem sve inf, rekao mi je da su naredna dva trrmina već zauzeta, da snima emisije, pa se možemo nadati za 5 dana ili više
RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma 19.1.2009 13:45:24
Visnja RR
usput da javim da se sad u srijedu u hotelu Sarajevu u 13 h snima emisija s pampers bebama ... to ce biti i kao ispricaj mame koja ide za Obalu slonovace ... mislim da ce to snimati tv hayat jer ce emisiju voditi Arduana Kuric koja je nasa ambasadorica UNICEFA