Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Odavno hoću da pokrenem ovu temu ali eto tek sada... Često mi se desi kad pročitam neku recenicu koju ste napisale da oplacem od smjeha ili se zadivim mudroscu i poželim je zapisati, zapamtiti... Dakle ovdje možemo napisati neku rečenicu koja nas je nasmijala duhovitošću, zadivila mudrošću, dotakla emotivnošću, ili rečenica "Niđe-veze" tj biserka
Evo ja ću početi...ako sam dobro zapamtila citiranje napisala je
minja_ "Pa nije meni suprug donator sperme, on je meni partner, ne igram Monopol protiv njega, vec zajedno koracamo kroz zivot."
Odlična rečenica
A možemo se igrati pa imati biser dana ili sedmice pa na kraju i mjeseca...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 13.6.2012 0:41:51 >
Prijateljstvo je jedna od najljepsih stvari na svijetu.
Jednog dana ljubav upita prijateljstvo: ”Zbog čega si ti tu kad postojim ja?” A prijateljstvo odgovori: ”Da donosim osmjeh tamo gde ti ostavljaš suze”.
ja se sjećam kada je ena23 pisala nesto vezano za odnos nje i muza, njeznost, zagrljaji i tako to...ona sva nikakva, premorena od nespavanja i sl... i na njeno pitanje upućeno mužu zašto on nju nikad ne grli, on njoj na to odgovara: "a što da te grlim kad nigdje ne ides"
ja se sjećam kada je ena23 pisala nesto vezano za odnos nje i muza, njeznost, zagrljaji i tako to...ona sva nikakva, premorena od nespavanja i sl... i na njeno pitanje upućeno mužu zašto on nju nikad ne grli, on njoj na to odgovara: "a što da te grlim kad nigdje ne ides"
kao kad sam ja pitala muza zasto ne idemo na more ni na neko putovanje... kaze on: "pa kad si stalno trudna"
i sad je isti romanticar, zacas me obori s nogu
kao kad sam ja pitala muza zasto ne idemo na more ni na neko putovanje... kaze on: "pa kad si stalno trudna"
ovo je Hanady,danas,kad je pisala kako je komsiji sjekirom granu presjekla
sve što u moje uđe a smeta mom izgledu il komotnosti šišam... ne brini...ja ms akomšiji fino djekiru i od oraha granu kresnula...komlet mi prekrio baštu ...iznad buranija još mi s ebaje pojavile...2 godine on priča sutra sutra... moj suprug kaže ma sačekaj... koga da čekam...sjekiru popnem se na ogradu i fiknem je [/b
zamisljala sam je kako skace na ogradu,sa sjekirom i cap!!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
al vala i ovi sa dojenjem ga usrase do daske pa aman znaci zene sto nemaju dovoljno da doje / nece da doje bice depresivne , umirace od bolova matericca ce im visiti....
al vala i ovi sa dojenjem ga usrase do daske pa aman znaci zene sto nemaju dovoljno da doje / nece da doje bice depresivne , umirace od bolova matericca ce im visiti....
oplakah