Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR 2.9.2017 16:52:29
vila_7
Joj cauchy i oko mene svi prehladjeni, samo cekam.... Evo danas i mene malo bolicka donja vilica a to me nekad zna kod prehlade pa pokusavam malo sanirati, a izasla mi i ona glupa afta na jeziku ja to nikad nisam imala do sad , pa trljam sodom i propolisom.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR 3.9.2017 13:14:11
cauchy
Sretna_mama dobrodosla
Mene od jutros stomak bolio, najvjerovatnije zbog probave Bas sam se uplasila jer su me i grcevi mucili, ali sreca popijem buskopan i prestalo je... A ovo vrijeme, kisa, samo za ljencarenje...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR 3.9.2017 14:02:31
covered
Kako ste zenice, mozete li disati evo prosle vrucine cini mi se
Ja sam jos u jednom komadu i definitivno imam osjecaj da se nikad necu poroditi, a da ne govorim o komentarima sa strane mislim da to niko ne voli al eto.. presisali smo sve moguce termine al ni prva ni zadnja..pokusavam da se ne brinem i nisam taj tip uopce al cu se poceti svadjati sa 'dobronamjernicima'
Sutra kontrola javljam sta ce mi reci Ljubim vas
RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR 3.9.2017 16:06:38
mina3
Bajram Serif Mubarek Olsun svims koji slave💖 Ja imam neku krizu sama sa sobom...Boga me strah al tako mi je tesko postat svjesna da sam opet ovako brzo trudna..muz je primjetio moju negativu i naravno da je jako ljut..bas sam nekako u strahu i brizi oko svega..da se bar ovdje ispusem malo..jel normalno sto se ovako osjecam? Nadam se da ste vi bolje Ugodan vam dan
RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR 3.9.2017 16:44:06
ziel
Covered dobronamjernicima reci da dodju da te oni porode ako mogu Ne moze se nista na silu. Tebi neka je sa srecom. Uopste ne brini. Pa nam se javi kad se porodis aBd.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR 3.9.2017 17:12:22
vila_7
Ma Mino ti pusti osjecaje kakvi jesu i ne pokusavaj ih suzdrzati. Sve je to normalno pogotovo kad je neplanirano. Al obecavam ti da ce uskoro doci sve na svoje vidjet ces. A muzu lijepo objasni ,nek ne zamjeri,nek te malo pusti na miru jer ti divljaju hormoni. A ovdje se slobodno ispusi kad kod ti dodje,mi razumijemo i uz tebe smo