iv@ncica
|
jojjj vidi mene padobranca....ali napokon sam dosla ;))) Evo breskva ti sve fino, cak i previse rece, a znam da se i projekti dobro naplte ;)))..tocno nemam sto dodati...svoje ti projekte nedam .. Reci cu ti samo jedno..ako imas gdje i imas zelju i volju kao sto pises da ucinis i pokrenes nesto u svome kraju, idi na neko vrijeme u bilo koju spec.skolu, centar, radionicu,ustanovu za osobe s pos.potrebama, pomozi, volontiraj, upoznaj, samo sat-dan-tjedan, sve ces vidjeti, slika ti govori vise od rijeci, i svi djelatnici ti iz prve ruke mogu puno reci... imas more informacija svugdje, udruga-koje nude more noviteta i super ideja i info., svjedocanstava roditelja,njihovu borbu u udrugama, o pravima i problemima s kojima se srecu ...mislim da se za svaki projekt radi istrazivanje, pa bi ti uz sve ovo neko osobno iskustvo bilo po mom misljenju neophodno i nuzno...mislim poznajem xy ljudi koji su pricali, pisali, davali procjene, komentare, zakljucke, cak pisali i doktorate,projekte i dobivali subvencije, potpore i razne financije , sve na papiru radili, a nikad nisu ni dosli ni bili u kontaktu , a ni radili s nasim posebnim odobama. A pare isparile... Tako da ne zamjerite na mojoj skepticnosti i oprezu.Malo sam previse zastitnicki raspolozena prema njima. Evo ja upravo sa simpozija o modelima rada za osobe s p.p. i upravo montiram film koji smo snimali ovih dana o njima, krecemo s pripremom izlozbi, u mene vec gori pod nogama..i imamo pravi bal za prikupljanje novaca za specijalizirani kombi. ..zato me nema.. pisi damire projekt..kad vidis zivu sliku..ukljuci se..upoznaj.. ;)