Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 21:05:27
bubamara80
Da li ste previše radoznale imorate znati sa kim se muž dopisivao ili je obrnuto slučaj? Ili ne dirate mobitele svojih supružnika?
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 21:11:32
mnn
ne ne...ni ja njegov ni on moj...još i to...ja znam sve njegove prijatelje..kao i on moje i nemamo mi nikakvih tajni da pretražujemo mobitele jedan drugome...
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 21:11:46
almai
moram priznati da ponekad virnem u njegov mobitel tek tako da vidim kako stvari stoje. Prije nikad nisam ,dok u zanje vrijeme znam ponekad zaviriti iz puke radoznalosti i dosade.
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 21:18:19
Ilhana RR
Negledam njegov mobitel... rijetko ko da ga zove na njegov haha... slabo se sjeti da napuni bateriju tako da njemu poruke i pozivi stizu na moj mobitel... on nema obicaj da cita ni da gleda po mom mobitelu... ali procita poruku naglas ako stigne a on je blizi...
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 22:21:28
Aminad
Naravno da pogledam kao i on moj-sve što je njegovo i moje je a sve što je moje i njegovo je pa tako i mobitel.
Ali ne radim to zato što mu ne vjerujem jer pregledanjem mobitela neću ništa saznati nije on glup da ostavlja sumnjive poruke ili kontakte, nije ni jedan muškarac na to spao, tako i da hoću nemam šta naći! Poruke i kontakte i ne gledam jer uglavnom znam s kim kontaktira ali gledam slike ili snimke obavezno kad god mi je pri ruci jer ne stignemo jedno drugome reći šta smo sve slikali pa smo slobodni i jedno i drugo u bilo koje doba dana pogledati mobitele ili bilo šta drugo, dokumente, mail svejedno! Jednostavno nemamo šta kriti, sve znamo oboje...
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 22:27:49
ziki
Ne, postujemo privatnost jedno drugom. Niti se javljam kad njemu zvoni telefon, niti se on javlja na moj mobitel. Mene nervira kad mi neko uzme telefon i pocne da cacka.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 22:52:07
camm
Nikad nemam obicaj da cackam po njegovom mob.niti on po mom. Nekad mi je mrsko da se javim na njegov mob. a kada cujem poruku da je stigla,ja cak zaboravim da mu kazem da je stigla a ne da je pogledam... Kada bih cackala po mob.onda bih i po msn-u. i nekim strnicama jer se uvjek dopisuje s nekim kao i ja..sto ne mora znaciti da je odma nesto lijevo,kako to mi zene mislimo.
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 22:57:28
mukica
S obzirom da sam u nasoj firmi sekretarica svom muzu >direktoru> onda sam i kuci zaduzena za njegov mob jer toliko poziva ima u toku dana da ne zeli da se javlja kad je kuci, niti da procita poruke, nego ako treba kome odgovoriti on diktira a ja pisem
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 6.3.2009 23:37:56
Anoniman
Ja sam tip koji voli da ima nesto sto je moje i samo moje. Tako i mobitel. Ne volim da neko uzima moje, pa niti ja njegovo. Ako mi treba neciji broj s njegovog mobitela, kazem mu , hej hocu da vidim broj i to je to. Imam povjerenja, i nisam tip da cim mu zazvoni mob da se sva dam na to da cujem ko je iili od koga je sms. Vise me zanima koga ima na FB nego na mobitelu a neki ce znat o cemu govorim
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 7.3.2009 2:16:48
stella
Ne cackamo jedno drugom po mobitelima.A i inace nevolim kad mi neko cacka po mobitelu.To je moja privatnost.Jako rijetko ako mm nemoze da se javi i kaze javi se ili procitaj poruku drugacije ne tako i on.
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 7.3.2009 9:05:54
ElmaB
Da "kopamo" jedno drugom po stvarima, krisom, bilo bi bez veze. Cesto se desi da meni dodje poruka, a sa djecom sam u sobi, pa mu kazem da mi procita! Ali, ja nisam nikada gledala njegove poruke ili brojeve telefona. Ma, ne zelim se opterecavati tim stvarima.
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 7.3.2009 9:30:11
andji
Kad smo se tek 'uzeli' čačkala sam----ima godina i više kako to ne radim,jedino kad ga neko zove a on u kupatilu ja se javim(jer većinom sam upućena u sva njegova poslovna dešavanja i patnere)...a tako kad i ja nešto radim a stigne mi sms kažem mu da mi pročita.A inače ono tipa 'iza ledja' ne radim,to su bile bubice sa početka braka a i trudnoće
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 7.3.2009 11:50:26
Adana
IZVORNA PORUKA: Aminad
Naravno da pogledam kao i on moj-sve što je njegovo i moje je a sve što je moje i njegovo je pa tako i mobitel.
Ali ne radim to zato što mu ne vjerujem jer pregledanjem mobitela neću ništa saznati nije on glup da ostavlja sumnjive poruke ili kontakte, nije ni jedan muškarac na to spao, tako i da hoću nemam šta naći! Poruke i kontakte i ne gledam jer uglavnom znam s kim kontaktira ali gledam slike ili snimke obavezno kad god mi je pri ruci jer ne stignemo jedno drugome reći šta smo sve slikali pa smo slobodni i jedno i drugo u bilo koje doba dana pogledati mobitele ili bilo šta drugo, dokumente, mail svejedno! Jednostavno nemamo šta kriti, sve znamo oboje...
Isto ovako
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 7.3.2009 11:58:57
medavi
Jasta neg virnem pogotovo sto on slabo barata tim stvarima kosto su mob i komp, valjda i on virne u moj sta ja znam nesto i neobracam paznju na te stvari