Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
O ovom dječaku se mnogo pisalo. Sa leukemijom se bori već šest godina i na žalost po prognozama liječnika ostalo mu je još manje od mjesec dana života. Posljednja želja koju ima je da upozna fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Zamolit ću sve Vas, posebno članice koje žive van BiH(jer se dječak trenutno i nalazi u inostranstvu) da pokušaju doći do kontakta fudbalera ili njegovog menadžera. Ako neka uspije, neka mi javi na PP ili na fb Elma Elezovic Balen. Vremena je ostalo jako malo, pa Vas molim da pokušate!
a da se s aovom Molbom obratimo fudbalskom savezu BiH...tako nešto
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
organizovat ćemo da Hajrudin ide na utakmicu PSG-a i pokušat ću dogovoriti upoznavanje....mislim da će sve biti ok. samo da dobijem termine utakmica pa da vidim kada im je najzgodnije da odu u Pariz.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''