Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dosaooooooooooo NIkolaaaaaaaaaaaa... Vanchiiiiiiiiii Vidi bebaca koliki je mashala....nek je ziv i zdrav i uvijek nasmijan Vanchi cestitam od srca i zelim ti brz oporavak.
Vanchii od srca iskrene cestitke...Konacno nam je stigao Nikola,,,ljubi ga i mazi puno puno punoooo od RR tete...tebi zelim brz oporavak i da nam ispricas svoju prodjajnu pricu,,,.,ljubim te punooo
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
Sretno rođenje malom Nikoli Mami želimo brz oporavak
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Draga cestitammmmmm od srca masala veliki momak. Neka ste mi svi zivi i zdravi punoooooo godinaaaaaaaaa
29.07.2009. prva srecica, 17.03.2011. druga srecica, Avgust 2013 pocetak truda za trecu srecicu, Maj 2014 pozitivan test, Juli 2014 missed abortus u 12 nedelji, Docekacu ja svoju trecu srecicu ako Bog da......:)
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......