Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Evo sa velikom srecom i uzbudjenjem da vam javim da je nasa Ena rodila!!! Bebica draga je stigla na svijet prije 15,20 minuta i oboje su dobro,hvala Bogu!!! Evo da cestitamo i ovako nasoj dragoj Eni i njenom muzu. Sve najbolje od srca im zelimo,nek nam uvijek budu sretni i nasmijani. A Ena ti si nasa supermama i svaka cast za nju i sve mame ovog svijeta... Eto,ne zamjerite,ja sam sad bas emotivna... Sve najbolje!!!
BRAVO ENAAAA KRALJICE bas si nas sve obradovala neka je srecno i da je Emir zdrav i dobar svojim roditeljima.... ja sam presretna a kako je tek vama.....aaaaaa konacno i bebac dodje na svijet....cestitam vam od srca i tebi i srecnom tati.... i ogroman kiss za malog Emira ....
Cestitke od srca sretnim roditeljima,a malom princu zelim dug i sretan zivot... Sve najbolje.. Ena, brz oprovak ti zelim i da uzivas u majcinstvu.. Sve najbolje..