Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Naša Ena002 rodila je svoj mali mirisni zamotuljak, dječaka lijepog...to je sve što znamo... Enice naša, nek vam bude zdrav i živ, sretan i nasmijan, a i vi s njim...ljube ga njegove RR tetke
enice draga, ja se jos uvijek sjecam kad si nam javila da si trudna ... to je stvarno bila tako lijepa vijest, a ova sada je jos ljepsa jer si nakon toliko godina docekala svoje blago najvece na svijetu Da vas Allah dragi pozivi i da vam da svako dobro Sad ces ti aBd nadoknaditi sve godine cekanja i nadanja i ne mogu ti opisati koliko mi je drago zbog tebe Zelim ti brz oporavak i da nam se aBd uskoro javis da nam preneses utiske. Ljubac najveci
I od ove tetke sve najljepse od srca...dobro nam dosao maleni djecace....
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
Draga moja terminuso docekali smo Bogu hvala i od tebe predivnu vijest. MashAllah da ste zivi i zdravi i da puno puno godina uzivate u ljubavi, sreci i blagostanju. Grlimo vas puno
Loading... neki pametan potpis ali nikako da skontam sta :P
enci, cestitke i ovdje od jos jedne ponosne "tetke"!!! Neka nam je princ ziv i zdrav..a i vi s njim!! Uzivaj duso moja draga. Cekala si i docekala hvala dragom Bogu.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
Dragi mali cundonja, ucinio si svijet ljepsim za svoje roditelje koji su te dugo ocekivali! A i nas tetkice sa RR! Neka ti svaki dan bude radostan, da koracas samo koracima srece i da budes ponos svojim roditeljima!