Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sa ocima punim suza radosnica javljam: Upravo se porodila nasa Schecherlemica, rodila je svog Amana teskog 3800 i dugog 50cm. Kaze da je bilo tesko ali da vrjedi i zvucala mi je umorno ali presretnoooooooo
Draga ljepotice moja cestitam ti od sveg srca na tvom sinu, a tebi bebo Amane zelim najtopliju dobrodoslicu na ovaj svjet! Tvoj drug Emir vec nestrpljivo ceka da te upozna!
LJubimo mamu, tatu i bebu i zelimo svima sto brzi oporavak
< Poruku je uredio ena23 -- 21.12.2009 12:01:13 >
RE: Porodila se Schecherlemica! 21.12.2009 12:46:54
Anoniman
Preskoci ti mene al hajd neka si... najljepsa vijest koju sam mogla danas dobiti... presretna sam zbog oboje... iskrene cestitke i sve naj naj u zivotu nasem drugu Amanu da bude zdrav i ziv i puno godina sretan a roditeljima cestitke za prelijepog djecaka... ljubim vas oboje a Nane vam salje lupkanje jos uvijek...